Joventuts Musicals de Ciutadella
AMB EL SUPORT DE
Ajuntament de Ciutadella de Menorca
Consell Insular de Menorca
Govern de les Illes Balears
Instituto Nacional de las Artes Escénicas y de la Música

PAU CARDONA, violoncel; ULYANA POPOVYCH, piano

Divendres 25 d’octubre de 2013 a les 21:00

Sala de conferències del Seminari (Carrer del Seminari)

Presentació

PAU CARDONA, violoncel

Pau Cardona

Va cursar grau professional a Menorca amb els professors Miriam Rader i Àlvaro Cardona, i el grau superior a Palma de Mallorca amb els professors Marçal Cervera, Sergi Boadella, J.E. Bouché i Mariano García. També ha rebut classes de violoncel i música de cambra amb els mestres Peter Thiemann, Daniel Grosgurin, David Watermann, Ruben Dubrovsky, Atsushi Sakai, Heidi Litzhauer i el Quartet Endellion.

Va fundar i formà part de la Jove Orquestra Barroca (JOB) amb Barry Sargent com a director des del 2005 al 2008. Des de l’any 2000 és membre de l’OCIM amb la qual ha col·laborat amb nombrosos directors destacats, com Michael Thomas, Corrado Bolsi, Simon Bernardini, Andrew Watkinson, Gordan Nikolić, Salvador Mas i molts altres, realitzant també diversos enregistraments.

Ha colaborat amb quasi totes les formacions musicals de l’illa, i també amb grups de pop-rock com Antònia Font i Fameliars, realitzant concerts arreu de les illes i a fora.

Des de l’any 2009 és professor a l’Escola de Música de Ciutadella, a l’Ateneu Musical de Ferreries i a l’Aula de Música de l’Ateneu de Maó.


ULYANA POPOVYCH, piano

Ulyana Popovych

Popovych Ulyana Mychaylivna Попович Уляна Михайлівна (1983 Lviv, Ucraïna) ha completat els estudis com a pianista a l’Escola Musical Especial Solomiya Krushelnytska de Lviv, nivell professional amb matrícula d’honor (2000) i a l’Acadèmia superior de Música Mykola Lysenko amb Nivell superior i matrícula d’honor. És titular del màster de música amb títol d’especialista com a pianista solista, professora de piano i pianista acompanyant (2006).

Ha guanyat varis concursos internacionals i nacionals com a solista i pianista acompañant de violins, violes, violoncels, flautes, oboès, clarinets, trompetes, trombons, instruments de percussió, acordeons, cantants i corals.

Ha treballat com a pianista al Teatre Nacional d’Òpera i Ballet Solomiya Krushelnytska de Lviv i a la Escola Municipal de Música nº 6 de Lviv. És residente a Menorca des de maig de 2008 i treballa com a pianista acompanyant a l’Escola Municipal de Música i Dansa de Ciutadella.

Programa

primera part
Sonata en estil espanyol antic

1. Introduzione e Allegro
2. Grave
3. Danza con Variazioni

Gaspar CASSADÓ
(1897-1966)
Intermezzo de l’òpera Goyescas Enrique GRANADOS
(1867-1916)
segona part
Sonata per a violoncel en Sol menor, op.65

I. Allegro moderato
II. Scherzo
III. Largo
IV. Finale. Allegro

Fryderyk CHOPIN
(1810-1849)

Preu de les entrades

PúblicSocis
Sense numerar5GRATUÏTA